tisdag 1 april 2008

Jag har fått min hemlis :-)

Idag kom det, mitt hemliga BAD-paket. Jag är precis lika nöjd som förra gången!
I paketet låg en underbar grön hoodie i Hilcovelour till Valter och en liten neccesär till mig. Jag tänkte att den blir perfekt att ha till blöta badkläder när man varit i simhallen eller på stranden.
Tygerna passar oss jättebra, ett vitt bomullstyg med får på är ju perfekt till en fårsamlare och limegrön babycord från stoff& stil kommer bli fina byxor till hoodien. Jag har den manchestern i mitt lager redan, men det gör inget, för jag älskar den färgen o har flera projekt på G av det.
Som sybehör fick jag mönster till tygdjur - perfekt till sonens nya rum! och ett blått kantband, något jag har storförbrukning på till mina haklappar.
Doft o smak fick jag i form av badsalt med lavendel och en god mörk choklad.
Nu har jag läst bloggar o inte hittat någon direkt koppling till vem som sytt till mig. Hon har Coverpro eller annan maskin med täcksöm, men det är ju rätt många som har det nu. Det är rätt många som syr hoodies i Hilco-velour o stoff o stil tyger är ju också vanliga i det här gänget. Alltså gav jag upp rätt snabbt och öppnade kuvertet med svaret. Mitt fina paket kommer från Villevalle!
TACK så jättemycket! Bilder kommer imorgon när ljuset är mer gynnsamt för fotografering.

3 kommentarer:

Carolina sa...

Vad kul att paketet föll i smaken ;) Hoppas nu bara att hoodien inte är allt för stor! P kunde ha den men den var för kort i ärmarna för honom och han drar ju normalt stl 116!

Bibabba sa...

Jo, den är lite stor, men då kan han säkert ha den i höst också. Jag tycker allt var jättefint.

Carolina sa...

Tack! Det är så kul när man kan göra någon glad. Kanske kan man fixa till någon lösning sen om den blir kort i ärmarna?