onsdag 16 april 2008

BAD- hemlis, vad skickade jag?

Jag fick skicka till Charleston och Fiffiluren denna gång. Jag var jätteglad att få skicka till en liten tjej (har längtat efter att sy klänning). Klänningen är i linne o bomull och vändbar så att utseendet kan varieras. Valter fick prova och jag var helt övertygad om att den skulle vara tok-stor på Fiffiluren, och det var rätt. Dock är mottagaren jättenöjd, vilket innebär att även jag är nöjd.Jag skulle skickat Stoff o stil tyger, men försenad leverans gjorde att jag fick panikköpa tyger i stan i stället. Blommig velour och "prickig" bomullspoplin. Jag fick frågan vad jag tänkte mig i det blommiga, och efter lite funderande kom jag fram till att en ärmlös, längre tunika/klänning nog kan vara fint. Då kan den ju användas med eller utan body o byxor under beroende på väderlek.
Bad temat var svårt, men klänningen är i aqua-färger, så det passade ju bra in i temat, något jag inte ens tänkt på förrän nu :-) Sen blev det presenterna som fick stå för temat. Totte badar till Fiffiluren och badkars/strandkudde till hennes mamma. Kantband matchat till prick-tyget, knappnålar och chokladtryfflar fick också följa med i paketet.


Nu längtar jag till nästa helis-omgång :-)

6 kommentarer:

Shamu sa...

Nydelig kjole!

En flott gave jeg er sikker på at hun ble glad for!

Bibabba sa...

Shamu. Tack. Hon blev jätteglad. Du kan läsa vad hon tyckte här: http://www.fiffiluren.blogspot.com/

Jes sa...

Vilket fint paket du skickat! Klart hon blev glad .)

Maria & Falco sa...

Hej!
Vad roligt, nu har jag hittat igen din blogg. Vilka fina grejer du gjort! jag är megaavundsjuk. För mig är det ett äventyr att sy i en knapp... tänkte passa på att fråga om det är OK att jag lägger ut en bild på Valter på min blogg? han var så frän i sina solglasögon.
Hälsningar/Maria
www.falco.blogg.se

Fiffiluren sa...

Jag blev tokglad över ett så fint paket o välsydd klänning i vävda tyger. Det kändes liksom mer att få något av vävt tyg! :-D
Även om Fiffiluren får vänta ett tag på att ha klänningen.
Tack för tipset om velourtyget. Tyget får ligga till hösten o blir kanske som du skriver en ärmlösing att ha tröja under. Ett tag funderade jag på en slags huvjacka/munkjacka. Men det finns tid kvar att fundera på vad det ska bli. Än så länge klappar jag bara på tygerna.

Bibabba sa...

Maria: Blogga på du, ser fram emot bilderna. Kun att du gillar det jag sytt. Hör av dig om du vill att jag ska sy något till lilltjejen.