tisdag 6 november 2007

Det sys lite dåligt här

Vi bor i ett nybyggt hus där övervåningen inte är klar ännu, så mycket av makens fritid går åt där uppe. Dessutom är han utomlands i jobbet ungefär varannan vecka o då blir inte mycket sytt, eftersom vår son hellre vill att jag leker med honom. Nu har vi målat allrummet o hallen och köpt tapeter til sovrummen :-)
Jag fantiserar om hur det kommer bli när allt är klart. Allrummet ska delas an med en bokhylla och ena delen blir mitt sy-rum. OK, datorn ska oxå stå där inne, men den har max en 6:e del av ytan, resten ät mitt!!! 2meter långt sybord som inte måste röjas varje gång man ska äta middag eller ha gäster, en hylla är alla sybehör får plats och där jag ska sätta upp en stång att hänga tyger o kläder på som inspiration. Kommer bli kanonbra.

Så med anledning av detta går det trögt med syendet. Jag håller dock på med projekt åkpåse, som tar en hel del tid, framförallt till att fundera på i vilken ordning allt ska göras för att hag ska slippa prätta. Hittills har funderande lönat sig, har nog sprättat max 10 cm. Det blir i alla fall jättefint och föhoppningsvis klart idag.

2 kommentarer:

Gekko sa...

Lyx med eget rum! Framför allt det där med att kunna ha sina projekt liggande framme. Det har ofta jag också iofs, men med dåligt samvete då det är mitt i vårt vardagsrum! Lycka till!

Bibabba sa...

Tack Gekko. Jag hoppas det blir bra. Jag kommer dela ytan med datorn (bara positivt) o den avskärmas med bokhylla mot TV-hörnan, men det är ju bättre än att sitta i köket. Tyvärr är det nog klart lagom till jag börjar jobba o då lär jag ju inte få mer tid att sy direkt :-(