tisdag 11 december 2007

Nu har jag gissat (och öppnat kuvertet med svaret)

Jaha, nu har jag kollat i alla bloggar, vilket tog ett tag eftersom det är så många som är med. Gjorde en lista o strök efterhand bort de som inte har overlock och coverlockmaskin, samt de som skickat till någon annan. Kvar blev Carolina, Gekko och Thea. Magkänslan sa att det är Thea som är min hemlis, eftersom hon gör mkt applikationer. Namnbandet i kuvertet visade att jag hade rätt. Jag tyckte det var jättesvårt att gissa när jag läste allas bloggar, men det beror ju på att jag började uppifrån. Skulle börjat nerifrån istället, då hade det gått fort :-)

Här kommer bild o beskrivning:
Plagget är en jätefin får-tröja i underbara färger, me love! Tygerna är en brun mannchester som allt ligger på o en mörkturkos velour som jag gissar är från Hilco? De är jättefina o kommer bli bra byxor till tröjan. Sybehören är snedslå i den bruna manchestern o en bit grå windstopper. En julig haklapp, mörk choklad o rött te med julkryddor är finfina julgåvor till mig.

Jag är jättenöjd och impad över Thea´s förmåga att pricka helt rätt i min smak, med tanke på att jag inte bloggat så länge o inte lagt in så mkt gamla bilder på alster i bloggen heller. Det enda smolket i bägaren är att tröjan inte går över Valters huvud, men jag hoppas kunna göra en knäppning mitt bak på nåt sätt. Skulle underlätta om jag kunde få en liten spillbit från trikån eller mudden, såvida den inte är från Stoff o stil, då kan jag köpa på torsdag. Tack Thea för en jättefin hemlis!

7 kommentarer:

Thea sa...

Så bra du var på att gissa! Roligt att du blev glad också. inte så svårt; det verkar som att vi har rätt lika smak!
Trist att tröjan inte gick över Valters huvud. Om du vill skicka tillbaks den kan jag sy om? Eller också skickar jag muddvä (den var inte från S&S), men då måste ju du lägga ner massa jobb och det var ju inte tanken.

Bibabba sa...

Vad snällt av dig att erbjuda dig att sy om den. Inboxa en liten adress så postar jag den imorgon.

Gekko sa...

Vilket fint paket! Fårapplikationen gör ju att man genast tänker Thea eller hur? (Kanske inte just fåret men applikationen). Det är så spännande att det börjar komma in paket överallt nu!

Bibabba sa...

Gekko: Jag visste att det var nån som gjorde mkt kläder med applikationer, men kunde inte komma på vem. Det positiva är att jag fick titta i allas sy-bloggar i jakten på min hemlis.

Thea sa...

Hmm, undrar om jag är helt vimsig...hittar inte din mailadress...

Bibabba sa...

Thea: Jag syftade på inboxen på FL, mem mailaressen är claralarsson75@gmail.com

Thea sa...

Aha! Tänkte inte på det! Jag är lite dålig på att besöka FL just nu. Ska bli bättring. Men nu har jag ju mailadressen, så jag mailar dig!