onsdag 30 juli 2008

Semester i bloggen, jobb vid symaskinen

Jag har varit ledig i 3 ½ vecka och varit bortrest en av dem. Det mesta av den lediga tiden hemma har ägnats åt at sy. Det har tillverkats kläder til bröllop till både mig o sonen. Jag har dessutom gjort mina smycken.

Blogga är ju inte det jag ägnat mig åt på sistone, så här kommer en liten ildkavalkad av vad jag har gjort sen i maj.
Jag kan av någon anledning inte se bilderna när jag redigerar, utan bara en massa text. De ligger alltså i en himla oordning. Ni får ha överseende med detta så hoppas jag att jag kan ordna det när jag är hemma från min lilla semester.
























måndag 21 juli 2008

Hemlisen

När jag kom hem från en veckas semester fanns det ett litet paket som väntade på mig, min sommarhemlis. Det är en fin skjorta i vi/grönmönstrad bomull o kantband o muddar i orange. Som pricken över i har min hemliga vän broderat kaniner på både fram och bakstycket. Jag hade ju önkat mig applikation eller tryck, då detta gillade jag skarpt! Måhända är den lite flickig i jämförelse med det jag brukar klä Valter i, men den är kanon till varma dagar när man vill skydda de små armarna mot solen. Gåvan till mig var 5 söta keramikknappar i form av får, helt rätt! Nu har jag fått något med får i alla hemlisar. Å så fick jag en Camilla Läckberg bok, precis som jag önskat mig.

Bilder på hela härligheten kommer när jag har lite tid till datorn nästa gång, vi ska ha gäster alldeles strax.

Jag har kollat igenom alla bloggar för de som ville vara med i sommarhemlisen o tror att mitt paket kommer från Tilde textil. Rätt eller fel???